SKOLER

Program for skoler

Skoleprogrammet til SVEND18 er under udvikling - Herunder kan du læse om nogle af de filmoplevelser der var for skoler under SVEND 2017

Vi er glade for at kunne tilbyde skoler i Svendborg Kommune mulighed for at deltage i mange forskellige film aktiviteter under SVEND17.
Vi tilbyder bl.a. skønne kortfilm fra Børnebiffens filmpakker til børnehavebørn vist i Scala Svendborg. De yngste skolebørn har også mulighed for at se kortfilm med natur som tema på Naturama.
I samarbejde med Svendborg Naturskole får de yngste elever mulighed for at lave deres egne små natur dokumentar film. På Svendborg Bibliotek inviteres skoleklasser til spændende Stop motion animationsworksworkshop med Nana Torp, som i foråret har medvirket i Krea Kampen på DR Ultra
Som noget helt særligt i år får bliver eleverne inviteret til hæderskavalkade, hvor vi i Scala viser filmklassikeren 'Mig og mama Mia'.
På Forsorgsmuseet kan de ældste elever fordybe sig i filmfaglige workshops – med fokus på manuskripskrivning, scenografiske virkemidler, location og lys.
Endelig bliver der mulighed for at se nogle helt særlige dokumentarfilm 'On Location' på Forsorgsmuseet, som er blevet til i projektet 'Skjulte Danmarkshistorier'.

Vi håber, I vil benytte jer af tilbuddet. Det hele er GRATIS. Tilmelding efter først-til-mølle. Tak til Kulturregion Fyn / Film for Børn og Unge, DFI, MSiB, Nordisk Film og FilmFyn.

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA