SVEND PRISEN

SVEND PRISEN - HELE DANMARKS FILMPRIS

Uddelingen af SVEND PRISEN er en veletableret begivenhed i den danske filmbranche. Den adskiller sig fra Bodilprisen og Robertprisen, ved at være den eneste danske filmpris, hvor det er publikum der bestemmer, hvem der skal modtage den eftertragtede pris.

SVEND PRISEN, også kendt som Publikumsprisen, uddeles i 2017 for 13. gang. I alle årene har uddelingen fundet sted i Svendborg – først under Svendborg Filmdage og siden 2013 under SVEND Danmarks Film- og Kulturdage. SVEND PRISEN blev i 2005 etableret af Svendborg Kommune i samarbejde med FAFID (Foreningen af Filmudlejere i Danmark), Producentforeningen og FilmFyn.

Prisuddelingen finder i år sted onsdag den 30. august på Torvet i Svendborg, og arrangementet er åbent for alle.

De nominerede til SVEND priserne findes blandt årets mest sete biograffilm i perioden fra den 30. juni 2016 til og med den 30. juni 2017. Der skal findes prisvindere i syv forskellige kategorier.Alle der stemmer, deltager samtidig i lodtrækningen om:

- 1 x gavekort til Falsled Kro til en enkelt overnatning med middag for 2
- 10 x 2 fribilletter
(præmierne er sponsoreret af Fafid og Svend17).
Afstemningen slutter søndag den 27. august. Prisfesten finder sted på Svendborg Torv, hvor Ditte Hansen og Louise Mieritz fra DR-serien ’Ditte og Louise’ er værter.

STEM HER http://www.kino.dk/nyheder/2017/07/stem-paa-svend-prisen-2017

Fotograf: Mick Outzen

VINDERE AF SVEND PRISEN 2016

 

 

SPONSORER

SVEND - HELE DANMARKS FILMPRIS KUNNE IKKE LADE SIG GØRE UDEN STØTTE FRA